Miért szerződjön velünk?

AEO engedélyezett gazdálkodó

AZ AEO státusz iránti kérelmek 2008-01-01-től nyújthatók be az európai vámhatóságoknál.

A kérelmek elbírálása és megszerzése olyan bonyolult folyamat, hogy a Magyar Vámhatóság 2007 folyamán egy ún. Pilot Projekt lefuttatását végezte el kilenc, többségében multinacionális vállalat bevonásával.

Cégünk nyújtotta be Magyarország és egyben Közép-Kelet Európa első AEO kérelmét 2008-01-02.-án, így a Pannon Air Cargo Kft. kapta meg a 2004 óta csatlakozott tagállamok közül az első AEO tanúsítványt.

Az azóta eltelt időszakban olyan nagy számú engedélykérelmet nyújtottunk be megbízóink érdekében, mely példa nélküli a hazai piacon. Az általunk benyújtott és elbírált kérelmek kivétel nélkül kiadott tanúsítványban részesültek. A több mint négy évre visszatekintő tapasztalataink alapján kidolgoztuk azt a koplex szolgáltatást, melynek alkalmazásával Megbízóink válláról teljes mértékben levesszük a tanúsítvány megszerzésének terhét, mindezt a ma elérhető legrövidebb időn belül.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy az országban elsőszámú szolgáltatóként nyújtjuk partnereink részére azt a tudást, amely garancia a tanúsítvány megszerzésére.