Rólunk

Üdvözöljük az aeo.hu  Tanácsadó Kft. honlapján!
Kérjük, barangoljon honlapunkon, hogy teljes képet kapva, elégedetten dőlhessen hátra. Szolgáltatásunk az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja, ezért mindent megteszünk, hogy Ön AEO engedélyt kapjon a lehető legkisebb erőfeszítés árán.
Bízza ránk magát és vállalatát, nem fog csalódni, mert mi Sikerre Segítjük!
aeo.hu
aeo.hu 

Cégünk 2012 januárjában alakult. Történetünk azonban visszanyúlik 2007-re. Ebben az évben folyt több tagországban – közte Magyarországon is – egy ún. AEO pilot project, melyet az Uniós vámhatóságok folytattak néhány, az adott országban meghatározó szerepet betöltő gazdasági társasággal. Hazánkban kezdetben tíz multinacionális vállalat vett részt ebben a programban, melyhez néhány hónap múlva csatlakozott a Pannon Air Cargo Kft. is.

MUNKAMÓDSZERÜNK 

Tapasztalataink alapján kidolgoztunk egy olyan komplex AEO tanácsadói munkamódszert, melynek használatával megbízóink válláról leveszünk minden terhet az engedély megszerzéséhez. Ez a munkamódszer ugyanakkor azt is eredményezi, hogy a lehető legrövidebb időn belül készítsük fel partnereinket és nyújtsuk be a kérelmeket a hatóságokhoz. Ennek egyik példája a 2011-ben a SANYO Hungary Kft. megbízásából készült kérelem. A szerződés megkötésétől számított egy héten belül kész voltunk a teljes anyaggal, melynek eredményeként Megbízónk kombinált AEO tanúsítvánnyal (ma már engedélynek nevezzük) rendelkezett.

GARANCIA 

Mivel az általunk benyújtott kérelmek rendre száz százalékban kiadott engedélyben részesültek, ezért kijelenthetjük, hogy a fentiekben leírt munkamódszer garancia arra, hogy megbízóink megszerezzék az engedélyt. Társaságunk a hazai viszonyok között kimagaslóan nagyszámú – több, mint száz – AEO engedély megszerzésben működött közre az elmúlt évtizedekben.

Ők mindannyian profik

MUNKATÁRSAINK

Kollégáink kivétel nélkül „régi motorosok” a vámszakmában. Mindannyian több évtizedes szakmai múltra tekinthetnek vissza, ezért részvételük az AEO projectekben biztosíték az eredményes kérelem benyújtásra. Ezt a tényt a nagyszámú referenciánk is alátámasztja.

Referenciák